Dubrovačka Biskupija

Poznati četvrtfinalni parovi završnice KMNL-a; obje ekipe Dubrovačke biskupije prošle dalje

 

Tijekom petka, 27. svibnja, odigrane su utakmice po grupama u nacionalnoj završnici Katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata u dvoranama u Gospinom polju u Dubrovniku, Mokošici i Župi dubrovačkoj. Od 15 ekipa osam će igrati četvrtfinale u subotu, 28. svibnja, u dvorani u Gospinom polju.

 

U skupini A dalje su prošle ekipe Zagrebačke nadbiskupije i Porečko-Pulske biskupije, u skupini B Dubrovačka biskupija 2 (župa sv. Mihajla Lapad) i Vrhbosanska nadbiskupija, u skupini C Mostarsko-Duvanjska biskupija i Dubrovačka biskupija 1 (župa sv. Obitelji Mokošica), te u skupini D Bjelovarsko-Križevačka biskupija i Požeška biskupija.

 

Parovi četvrtfinala su:

 

9:00h     (E)          Zagrebačka nadbiskupija              -              Dubrovačka biskupija 1

 

9:45h     (F)          Dubrovačka biskupija 2                  -              Požeška biskupija

 

10:30h  (G)         Mostarsko-Duvanjska biskupija -              Porečko-Pulska biskupija

 

11:15h  (H)         Bjelovarsko-Križevačka biskupija-            Vrhbosanska nadbiskupija

 

 

Nakon četvrtfinala u popodnevnim satima u subotu, 28. svibnja, odigrat će se i polufinalne utakmice u  18 i 19 sati, također u dvorani u Gospinom polju.

 

Prema poretku „Fair play“ tablice prvo mjesto s najmanje prekršaja i bez ijednog žutog i crvenog kartona drži ekipa Splitsko-makarske nadbiskupije. Trenutno najbolji strijelac završnice KMNL-a je Igor Rašić iz Vrhbosanske nadbiskupije s ukupno pet zgoditaka.

 

Podsjećamo kako je u nedjelju, 29. svibnja, završni dan turnira. U Gospinom polju utakmice utakmica za treće mjesto igrat će se u 11 sati, nakon čega u 12 sati slijedi revijalna utakmica te finalni susret u 13 sati.

 

Sve rezultate utakmica, poretke po tablicama i najbolje strijelce možete pogledati ovdje.

 

Nikša Sentić