Dubrovačka Biskupija

Policajci na misama na Stepinčevo i Gospu Lurdsku

 

Već petu godinu zaredom policijski kapelan Policijske uprave dubrovačko-neretvanske don Ivo Borić u župnoj crkvi svetog Nikole u Cavtatu s članovima Policijske udruge branitelja PU '91 na spomendan bl. Alojzija Stepinca slavi misu uz sudjelovanje drugih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

 

Ove godine misu je predvodio i propovijedao fra Ivan Kramar, predstojnik franjevačkog samostana iz Pridvorja uz sudjelovanje don Nikole Berišića , župnika Postranja i Brgata te don Petra Arama, župnika u Lepetanima u Kotorskoj biskupiji. Propovjednik je naglasio blaženog Stepinca kao uzor vjere, nade i ljubavi prema Bogu i domovini. Pjevao je crkveni zbor spomenute župe pod ravnanjem s. Petre.

 

U subotu, 11. veljače, na Svjetski dan bolesnih, policijski kapelan je slavio misu za djelatnike policijskih postaja Ploče, Ston, Korčula i Metković u crkvi Gospe od zdravlja u Osobljavi na Pelješcu. Misi je prisustvovao lijepi broj policijskih djelatnika na čelu sa zamjenikom načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tončijem Glumcem. Misnom slavlju se pridružio i načelnik općine Janjina sa suradnicima i vjernici spomenutog mjesta.

 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska