Dubrovačka Biskupija

Prijavite se za program podrške obiteljima koje imaju osobe s psihičkim oboljenjima i ovisnostima

ilustracija ilustracija

 

„Šimun Cirenac" – za obitelji koje imaju članove sa psihičkim oboljenjima i ovisnostimaObiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije nastavlja sa svojim programom podrške "Šimun Cirenac" kroz grupne susrete i razgovore tijekom kojih se pruža savjetodavna i moralna potpora obiteljima koje u svom zajedništvu imaju osobe s nekim posebnim smetnjama, poteškoćama, oboljenjima i sl.


„Programom 'Šimun Cirenac' želimo po primjeru Šimuna Cirenca, koji je Isusu pomogao nositi njegov križ, i mi biti od pomoći našim obiteljima i pojedincima u njihovim životnim poteškoćama. Stoga nudimo ovu "čašicu razgovora" da osjete da nisu sami i prepušteni sami sebi, nego da smo i mi uz njih", poručuju iz Obiteljskog savjetovališta.Za koje skupine?
Novi niz susreta namijenjen je obiteljima koje imaju članove koji boluju od psihičkih bolesti i ovisnosti.Kada?
Susreti će se održavati jednom mjesečno od 18.30 do 20 sati. I to jedne srijede u mjesecu prema slijedećem rasporedu:


22.2.2017.
29.3.2017.
26.4.2017.
24.5.2017.
28.6.2017.Gdje?
Prostorije Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije, na adresi Vatroslava Lisinskog 13a.Kako se mogu prijaviti za susret?

Zbog ograničenog broja sudionika, za susret je potrebno prijaviti se na broj telefona: (020) 322-054 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Zbog specifičnosti programa susreti su zatvoreni za javnost.