Dubrovačka Biskupija

29.6. - "(Mis) komunikacija u braku" - "Utjecaj posla/nezaposlenosti na bracnu komunikaciju"

ilustracija ilustracija

 

„(Mis)komunikacija u braku"„(Mis) komunikacija u braku", naziv je nove ponude niza susreta Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije namijenjenih bračnim parovima svih životnih dobi.


Na edukativno-zabavni način bračni parovi se na mjesečnim susretima četvrtkom upoznaju s raznim aspektima bračne komunikacije te rade na tome kako konkretno mogu popraviti svoju bračnu komunikaciju i tako poboljšati kvalitetu života u braku.

 

Susret će u lipnju biti u četvrtak, 29. lipnja, a tema će biti "Utjecaj posla/nezaposlenosti na bracnu komunikaciju - stres, udaljenost, specificne situacije..."

 


Susreti se održavaju u prostorijama Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije na adresi Vatroslava Lisinskog 13a, jednom mjesečno, četvrtkom od 17 do 18.30 sati. Evo datuma prvih pet susreta:


23.2.2017.
30.3.2017.
27.4.2017.
25.5.2017.
29.6.2017.


Zbog ograničenog broja sudionika, molimo da se za susret prijavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ili na broj telefona: (020) 322-054 utorkom od 14-15 sati u tjednu prije susreta.  


Uz zajednički susret više bračnih parova, moguće je zakazati i individualne susrete za produbljenje određenih tema i dodatno savjetovanje za bračne parove koji to žele.


Niz susreta „(Mis)komunikacija u braku" su dio programa „Osobni menadžment".

 

Zbog specifičnosti programa susreti su zatvoreni za javnost.