Dubrovačka Biskupija

28. 4. - Predavanje i fokus-grupa "Utrka s vremenom, ekranizacija odgoja i kako djeca čuju što im roditelji govore“

 

Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije organizira niz predavanja i fokus-grupa namijenjenih roditeljima u sklopu programa „Prevencija poremećaja u ponašanju kod djece i mladih“. Susreti se održavaju svakog mjeseca u prostorijama Savjetovališta, Vatroslava Lisinskog 13a, a za sudjelovanje je potrebno prethodno se prijaviti.

 

Idući susret na temu „Utrka s vremenom, ekranizacija odgoja i kako djeca čuju što im roditelji govore“ će se održati 28. travnja od 9.30 do 11 sati u prostorijama Savjetovališta.

 

 

Prvo predavanja i fokus-grupa bilo je na temu „Odgoj kao ljudska potreba“, a održano je u petak, 31. ožujka,  a bilo je namijenjeno svim majkama koje žele više čuti o tome zašto je odgoj potreban, tko treba odgajati dijete, što je djetetu najviše potrebno od roditelja i kako biti dosljedan u odgoju, te zašto se odgoj 21. st. često zna okarakterizirati „najtežim poslom modernog doba“. Predavanje je održala mr. spec. Maja Jakšić, a koordinatorica susreta i fokus-grupe bila je Martina Franičević Feregja, bacc. predškolskog odgoja i odgajateljica u vjeri.

 

Predavanja su zatvorena za javnost kako bi sudionici mogli otvoreno komunicirati u grupi i postavljati pitanja koja njih muče.

 

Sve zainteresirane majke mogu se prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na (020) 322-054 utorkom od 14 do 15 sati u tjednu prije susreta.