Dubrovačka Biskupija

Popunjena mjesta za m-LJETOVANJE, možete se prijaviti na listu čekanja!

 

Otvorene su prijave za ljetne programe u prirodi za mlade diljem Hrvatske, a jedno od mjesta na koje se mladi mogu prijaviti je i Mljet.

 

Četiri su termina m-ljetovanja: 23.07. - 29.07.; 30.07. - 05.08.; 06.08. - 12.08. i 13.08. - 19.08., a program se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu. Sudjelovanje na programu se ne plaća, no potrebno je računati na troškove hrane koji kroz tjedan dana iznose oko 300 kn.

 

Organizatori obavještavaju da su mjesta popunjena, ali se možete prijaviti na listu čekanja - u slučaju da netko odustane oni će vas pozvati!

 

M-LJETOVANJE je duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu za mlade od 20 do 35 godina, s naglaskom na ekologiju i kršćansku meditaciju. Radni dio programa odnosit će se na ekologiju, čišćenje i obnovu u potpunosti zapuštenih starih maslinika.

 

„Guštaš šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom Mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te!“, pozivaju organizatori.

 

Program na Mljetu organiziraju tri neprofitne udruge: Skac Palma, Skac_DU i Magis. Kontakt osoba je Ana Marčinko +385 91 323 6801, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Više informacija o drugim programima i kampovima možete naći na mrežnoj stanici mladih Dubrovačke biskupije.

 

Prijaviti se možete na LINKU