Dubrovačka Biskupija

Mladi, prijavite se za m-LJETOVANJE!

 

Otvorene su prijave za ljetne programe u prirodi za mlade diljem Hrvatske, a jedno od mjesta na koje se mladi mogu prijaviti je i Mljet. Četiri su termina m-ljetovanja: 23.07. - 29.07.; 30.07. - 05.08.; 06.08. - 12.08. i 13.08. - 19.08., a program se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu. Sudjelovanje na programu se ne plaća, no potrebno je računati na troškove hrane koji kroz tjedan dana iznose oko 300 kn.

 

M-LJETOVANJE je duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu za mlade od 20 do 35 godina, s naglaskom na ekologiju i kršćansku meditaciju. Radni dio programa odnosit će se na ekologiju, čišćenje i obnovu u potpunosti zapuštenih starih maslinika.

 

„Guštaš šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom Mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te!“, pozivaju organizatori.

 

Program na Mljetu organiziraju tri neprofitne udruge: Skac Palma, Skac_DU i Magis. Kontakt osoba je Ana Marčinko +385 91 323 6801, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Više informacija o drugim programima i kampovima možete naći na mrežnoj stanici mladih Dubrovačke biskupije.

 

Prijaviti se možete na LINKU