Dubrovačka Biskupija

KMNL: Poznat dio ekipa za završni biskupijski turnir

 

Tijekom dvije prošle subote, 6. i 13. svibnja, na području Dubrovačke biskupije odigrane su utakmice u malom nogometu za Katoličku malonogometnu ligu Dubrovačke biskupije.

 

U župi sv. Petra u Čari u subotu, 13. svibnja, održan je turnir nakon kojeg je poznat predstavnik Korčulanskog dekanata za plasman u biskupijsku zarvšnicu KMNL-a. Pobjednik korčulanskog turnira je župa sv. Marka Korčula koja će sudjelovati na završnom turniru u Dubrovniku, a sudjelovale su još ekipe župa sv. Petra Čara/Očišćenja Marijina Smokvica, župa Svih Svetih Blato i župa sv. Roka Lumbarda. Voditelji ekipa bili su župnici don Frano Kuraja, ekipa iz Korčule, don Željko Kovačević, župa Blato, don Mihael Čavlek, župa Smokvica, i don Vlado Markić, župa Lumbarda.

 

Utakmice su tijekom dvije subote, 6. i 13. svibnja, održane i u Dubrovniku u dvorani Učeničkog domaPaola di Rosa gdje su na gradskom turniru pobijedile ekipe župe sv. Križa Gruž, voditelj župnik fr. Mihael Mario Tolj, i Svete Obitelji Nova Mokošica, voditelj župnik don Ivo Zečević. S obzirom da je prošlogodišnji osvajač Hrvatske katoličke malonogometne lige bila ekipa župa sv. Mihajla Lapad I, ona ima pravo izravnog plasmana u nacionalnu završnicu.

 

Na turniru Dubrovačkih dekanata su još sudjelovale ekipe: župa Gospe Velike Katedrala, župa Marije Magdalene Mandaljena, župa sv. Ilara Mlini, župa sv. Mihajla Lapad I, župa sv. Mihajla Lapad II, i župa sv. Petra Boninovo.

 

Završni turnir Dubrovačke biskupije održat će se u Dubrovniku u subotu 20. svibnja.

 


N.S.

Foto: župa Svih Svetih Blato / KMNL Mladi Dubrovačke biskupije / fr. Mario Mihael Tolj / Ivo Zečević