Ispiši ovu stranicu

PRIJAVITE SE ZA VOLONTIRANJE: Za događaj dolaska tijela sv. Leopolda u Dubrovnik

  • Ponedjeljak, 11. rujna 2017 09:03

 

Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije poziva sve zainteresirane za volontiranje tijekom boravka neraspadnutog tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića u Dubrovniku 16. i 17. rujna u kapucinskom samostanu i svetištu Gospe od Milosrđa u Gospinom polju. Volontirati mogu svi, bez obzira na godine!

 

„Kako bi mnogobrojni hodočasnici mogli doći u svetište, i kako bi cijeli događaj prošao u što boljem redu potrebna nam je vaša pomoć. Pokloni svoje vrijeme i budi volonter!“, pozivaju iz Vijeća.

 

"Svaki je svetac zaseban svijet, posebna tajna. Zato sveci i nisu lako dostupni. To posebno vrijedi za oca Leopolda i to iz dva razloga. Prvo: taj je čovjek čitav svoj život proživio u bunkeru, u ispovjedaonici, na skrovitu mjestu. Drugo: bio je šutljivac, govorio je vrlo malo." (iz životopisa sv. Leopolda Yves-a Ivonides-a). Ali nas je uvijek vrlo rado zagovarao i još uvijek zagovara kod Gospodina! 

 

Prijaviti se možete putem poveznice: LINK

 

Za sve dodatne informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 0913236801

 

Sastanak za sve volontere je u ponedjeljak, 11. rujna u 20:15 u svetištu Gospe od Milosrđa u Gospinom polju.