Ispiši ovu stranicu

Besplatan parking, posebna autobusna linija i druge posebnosti za vrijeme boravka relikvija sv. Leopolda u Dubrovniku

  • Utorak, 12. rujna 2017 08:32
ilustracija ilustracija

 

Povodom dolaska i boravka relikvije neraspadnutog tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića u Dubrovnik u subotu, 16. i nedjelju, 17. rujna na dijelu prometnica u Gradu par sati će biti privremena regulacija prometa, parking će biti besplatan, uvodi se posebna autobusna linija za hodočasnike a u nedjelju će gradski autobusi besplatno voziti sve do odlaska relikvija iz Dubrovnika.

 

Mole se voditelji hodočasničkih skupina da na vrijeme Svetištu Gospe od Milosrđa prijave broj autobusa i mjesto iz kojeg dolaze radi lakše organizacije.

 

Evo detaljnijih informacija s još nekoliko informacija:

 

OBAVIJEST O ZATVARANJU CESTE ZA PROMET VOZILA

 

U subotu, 16. rujna od 19.00 sati do završetka procesije, za promet će biti zatvorena ulica Josipa Kosora i Liechteinsteinov put sa svim desnim priključcima.

 

OBAVIJEST O PARKINGU

 

U subotu, 16. i nedjelju, 17. rujna na svim parkiralištima u nadležnosti Sanitata, na užem području grada Dubrovnika, neće biti kontrole naplate parkinga.

 

OBAVIJESTI VEZANE UZ JAVNI GRADSKI PRIJEVOZ

 

Linija broj 2, Pile- Gorica sv. Vlaha, neće prometovati u subotu od 17.30 sati sve do 15.00 sati u nedjelju.

 

U nedjelju sve gradske autobusne linije Libertasa će biti besplatne do 16.00 sati.

 

U nedjelju, uvodi se posebna autobusna linija koja će kontinuirano prometovati u vremenu od 03.30 do 14.00 sati i to sljedećom trasom: hotel Petka – zgrada Grawe-a - hotel Lero – ulicom Iva Vojnovića – OB Dubrovnik - hotel Lero – trgovački centar Tommy - hotel Petka.

 

U nedjelju ujutro u 03.20 uvodi se dodatni polazak autobusne linije 1A iz Mokošice koja će produžiti do hotela Lero i nazad prema Pilama.