Ispiši ovu stranicu

KBM: Prvi susret za mlade "S Marijom u razlučivanju životnog poziva"

 

Prvi u nizu susreta za mlade na temu “S Marijom u razlučivanju životnog poziva” u organizaciji Karmela Božjeg Milosrđa održan je od 29. rujna do 1. listopada u “Gospinom domu” u Slanom. Sudjelovalo je dvanaestero mladih, djevojaka i mladića, iz Dubrovnika, Splita, Sinja, Šibenika, Zagreba, Osijeka, Nove Gradiške i Njemačke. Upravo razlučivanje životnog poziva bilo je u središtu ovih susreta s nakanom da se mladima pomogne da prepoznaju i prihvate Božji naum i zov koji ih želi povesti prema punini i radosti života u obiteljskom ili duhovnom pozivu.

 

U tome otkrivanju i prihvaćanju ovo raznoliko društvo koje je povezalo iskustvo prijateljstva s Gospodinom Isusom, cijeli putem na duhovan način vodila je Blažena Djevica Marija, kroz evanđelje o Navještenju. U prvom susretu otvarali su se i radovali daru života te kršćanskog poziva na život milosti i svetosti u nasljedovanju Isusa Krista.

 

Slijedeći susret održat će se od 10. do 12. studenog a sudionici će razmišljati, poput Marije, o pitanju “Kako će to biti?!”. U duhovnom razlučivanju poziva pomagat će im članovi Karmela Božjeg Milosrđa, pustinjačko-misionarske zajednice u nastajanju. Susretu se moguće još pridružiti putem prijave na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Na mrežnim stranicama Karmela Božjeg Milosrđa možete pročitati i iskustvo jednog sudionika.

 

KBM

 

Galerija slika