Dubrovačka Biskupija

Iskazivanje interesa za ZAKUP poslovnih prostora, studeni 2019.

Dubrovačka biskupija Dubrovačka biskupija

Dubrovačka biskupija s povezanim pravnim osobama, davanjem u zakup poslovnih prostora pokriva oko 25% troškova Biskupije (usp. Financijsko izvješće Dubrovačke biskupije). Trenutno su slobodna četiri poslovna prostora za čiji zakup se može iskazati interes putem obrasca. Time, kao i prošle godine, želimo dobiti što jasniji i transparentniji uvid u stanje i poslovne mogućnosti potencijalnih zakupnika kao i namjeravanih djelatnosti. 

Temeljem pristiglih prijava Povjerenstvo Dubrovačke biskupije donijeti će odluku o potencijalnim zakupoprimcima za sljedeće razdoblje. Iako je visina zakupa bitna stavka, ona nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati. Zato vas molimo da što preciznije ispunite dolje priloženi obrazac. Dubrovačka biskupija štitit će privatnost vaših odgovora, a vi svojom prijavom jamčite istinitost podataka. Ako se naknadno pokaže da u ispunjavanju ovog obrasca niste naveli istinite podatke, vaša prijava bit će poništena, odnosno to će predstavljati razlog za raskid Ugovora.

Svi ponuditelji bit će obaviješteni elektroničkim putem o donesenoj odluci Povjerenstva Dubrovačke biskupije. Povjerenstvo nije vezano niti jednom od zaprimljenih ponuda te ima isključivo pravo donijeti odluku o ponuditelju kojeg smatra najpovoljnijim, odnosno ne prihvatiti niti jednu od zaprimljenih ponuda bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram ponuditelja ili trećih osoba.

Poslovni prostori daju se u zakup u zatečenom stanju. Korisnik je dužan po raskidu ili završetku ugovora vratiti predmetni prostor u stanje predaje na korištenje. Dogovorene stavke u Ugovoru i Biskupija i Zakupoprimac obvezuju se strogo poštivati tijekom cijelog trajanja Ugovora. Prve godine zakup se plaća za cijelu godinu unaprijed, a ostale četiri godine zakup se plaća mjesečno za tekući mjesec. Ugovor se sklapa na pet godina bez mogućnosti produljenja. Ako imate potrebu za drugačijom praksom i drugačije prijedloge molimo Vas da to već sada navedete i obrazložite u ovom obrascu.

Četiri su prostora za koje možete iskazati interes putem ovog oglasa.

 

 

 

 

 

 

 

1.    prostori na adresi Lučarica 2, u prizemlju čest. zgr. 1792;

 

Lučarica tlocrti

 

 

1.1.     prostor P1 neto površine 13,45 m2 na adresi Lučarica br. 2 lijevo;

Postojeći ugovor o zakupu traje do 31.12.2019. Daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.

P1 Lučarica lijevo

 

 

1.2.    prostor P2 neto površine 12,53 m2 na adresi Lučarica br. 2 sredina;

Postojeći ugovor o zakupu traje do 31.12.2019. Daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.

P2 Lučarica sredina

 

 

1.3.    prostor P3 neto površine 14,46 m2 na adresi Lučarica br. 2 desno - na kutu;

Postojeći ugovor o zakupu traje do 31.12.2019. Daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.

P3 ulaz Lučarica desnoP3 ulaz Između Polača

 

 

2.     prostor neto površine 25,26 m2 na adresi Od puča br. 22;

Postojeći ugovor o zakupu traje do 1.11.2020. Daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.

Od puča 22 tlocrtOd puča 22 ulaz

 

 

 

 

POZIV za iskazivanje interesa za zakup poslovnih prostora možete preuzeti ovdje PDF.

 

 

OBRAZAC za iskazivanje interesa možete preuzeti ovdje DOC / PDF.

 

 

Molimo Vas da ispunjeni obrazac šaljete isključivo elektroničkim putem na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka 8. studenoga 2019. godine do 15,00 sati. Nakon što primimo ispunjen obrazac dobit ćete potvrdu o zaprimljenoj prijavi najkasnije u roku 24 sata od zaprimanja vaše prijave.