Dubrovačka Biskupija

Prijave za mljetovanje 2018.

 

U tijeku su prijave za ljetni duhovni program na otoku Mljetu za mlade od 20 do 35 godina. Prijaviti se možete putem ove poveznice. Termini za sudjelovanje na ovogodišnjem mljetovanju su  22.7. - 28.7., 29.7. - 4.8., 5.8. - 11.8. i 12.8. - 18.8.

 

Ovogodišnje mljetovanje sastoji se od duhovnog i edukativnog programa s naglaskom na ekologiju i kršćansku meditaciju. Radni dio programa odnosit će se na ekologiju, čišćenje i obnovu u potpunosti zapuštenih starih maslinika. Program okuplja ukupno 200 mladih u četiri termina, a odvija su u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu. Sudjelovanje na programu se ne plaća. Potrebno je računati na troškove hrane koji kroz tjedan dana iznose oko 300 kn.

 


''Guštaš šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom Mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te!'' – pozivaju organizatori.

 

Program se održava u organizaciji udruge SKAC_DU. Kontakt osoba je Ana Marčinko +385 91 323 6801, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Više informacija o samom projektu i ovogodišnjim planovima možete saznati na ovoj poveznici.