Dubrovačka Biskupija

Zaklada "Blažena Marija Petković" dijeli stipendije

Zaklada „Blažena Marija Petković" raspisala je i ove godine natječaj za dodjelu novčane pomoći i stipendija za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2018./2019. godini.


Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole, te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj.


Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.


Natječaj je otvoren deset dana, od 5. do 15. rujna 2018. godine, a objavljen je na mrežnoj stranici Zaklade: www.marijapropetog.hr


Na poveznici www.marijapropetog.hr/marija1/zaklada-blazena-marija-petkovic dostupan je obrazac prijave konkuriranja za stipendiju i privola o obradi osobnih podataka koje su konkurenti dužni popuniti, potpisati i poslati. Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, telefon 01 46 36 797, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Molbe s prilozima uručuju se na adresi Zaklade ili šalju poštom preporučeno na adresu: Zaklada "Blažena Marija Petković", Mallinova 4, 10000 Zagreb s naznakom "Povjerenstvo za natječaj".

 

IKA