Dubrovačka Biskupija

PRIJAVITE SE za Novogodišnji susret mladih u Madridu

 

Novogodišnji europski susret mladih u organizaciji zajednica iz Taizé-a poznat pod nazivom „Hodočašće povjerenja na zemlji“ ove godine održat će se u Madridu.

 

Susret traje od 28. prosinca 2018. godine do 1. siječnja 2019. godine. Iz Dubrovnika bi se krenulo 26. prosinca u ranim jutarnjim satima, a povratak se planira za 3. siječnja u kasnim večernjim satima. Uz višednevni boravak u Madridu putnici-hodočasnici iz Dubrovnika bi usput posjetili još neka mjesta i znamenitosti.

 

Na susret mogu se prijaviti mladi od 16 do 35 godina. Ukupna cijena neće preći 2000 kuna po osobi. U te troškove ubrajaju se troškovi sudjelovanja na Susretu koji iznose iznose 55 € (pokriva troškove obroka i javnog prijevoza u Madridu, te smještaj po obiteljima) i troškove puta, dok stariji od 35 plaćaju veći iznos kotizacije 85 €. Spavalo bi se u vrećama za spavanje koje se obvezno moraju ponijeti.

 

Voliš putovati? Spreman si za nove izazove? Prepusti se našem 'izazovu' i dočekajmo zajedno Novu godinu u Madridu!

Imaš strah mijenjati uvijek istu Novu godinu u svome gradu? Strah od 'različitosti' drugih ako negdje ideš? Prepusti se nama i kreni s nama u Madrid pobijediti svoje strahove i slomiti predrasude.

Svjedoči zajedništvu tisuća mladih iz cijele Europe. Približi se onima koji su slični tebi.

Želiš dočekati Novu godinu na mjestu ljubavi, ljubaznosti i povjerenja? Mjestu gdje prihvaćamo i razumijemo jedni druge? Pravo mjesto za tebe je Madrid!, pozivaju organizatori Studentski katolički centar Dubrovnik (SKAC_DU).

 

Više o susretu na mrežnoj stranici: http://www.taize.fr/hr

Link za pretprijavu: LINK

Prvi sastanak sudionika održat će se u srijedu 28. studenog u crkvici Svetog Spasa u 20 sati.

 

Za bilo kakva pitanja obratiti se možete na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Joško Mikuš 098 4277 76
Marija Papac 098 7333 27
Facebook profil- Skac DU