Dubrovačka Biskupija

VIDEO/Božićni koncert HGU sv. Vicenca u Blatu

 

Hrvatska glazbena udruga sv. Vicenca, koja djeluje pri bratovštini sv. Vicence pod zaštitom Srca Isusova, i ove je godine već tradicionalno, treći dan poslije Božića, organizirala Božićni koncert. Na koncertu koji je održan u Domu kulture Blato, uz domaćine, HGU Sv. Vicenca, sudjelovali su s nekoliko pjesama i Mješoviti župni zbor župe Svih Svetih, dječji zbor Male Stope i zbor mladih Stope, pod vodstvom s. Juliane Beretić.

 

Između nastupa domaćina i gostiju čitale su se božićne poruke i čestitke biskupa, od kojih svakako vrijedi izdvojiti čestitke kardinala Josipa Bozanića, zagrebačkog nadbiskupa i kardinala Vinka Puljića, sarajevskog nadbiskupa. Tijekom programa članovi HGU sv. Vincenca su pod ravnanjem Tončija Oreba uspješno izveli brojne prigodne blagdanske i izvorne skladbe, te poznate zabavne melodije i evergrine.

 

Voditeljica programa bila je vjeroučiteljica Tončica Govorko, a okupljenima se pred kraj koncerta obratio i župnik župe Svih Svetih i dekan korčulanskog dekanata don Željko Kovačević koji je prigodnim riječima pozdravio sve okupljene i svima zaželio sretan i blagoslovljen Božić.

 

Medijska grupa župe Blato

 

VIDEO prilozi na linkovima: