Dubrovačka Biskupija

Iskazivanje interesa za ZAKUP poslovnih prostora 2018.

Dubrovačka biskupija davanjem u zakup poslovnih prostora pokriva oko 25% troškova Biskupije (usp. Financijsko izvješće Dubrovačke biskupije 2017.). Ove godine slobodna su četiri poslovna prostora za čiji zakup se može iskazati interes putem obrasca. Time, kao i prošle godine, želimo dobiti što jasniji i transparentniji uvid u stanje i poslovne mogućnosti potencijalnih zakupnika kao i namjeravanih djelatnosti. 

Temeljem pristiglih prijava Povjerenstvo Dubrovačke biskupije donijeti će odluku o potencijalnim zakupoprimcima za sljedeće razdoblje. Iako je visina zakupa bitna stavka, ona nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati. Zato Vas molimo da što preciznije ispunite dolje priloženi obrazac. Dubrovačka biskupija štitit će privatnost vaših odgovora, a vi svojom prijavom jamčite istinitost podataka. Ako se naknadno pokaže da u ispunjavanju ovog obrasca niste naveli istinite podatke, vaša prijava bit će poništena, odnosno to će predstavljati razlog za raskid Ugovora.

Svi ponuditelji bit će obaviješteni elektroničkim putem o donesenoj odluci Povjerenstva Dubrovačke biskupije. Povjerenstvo nije vezano niti jednom od zaprimljenih ponuda te ima isključivo pravo donijeti odluku o ponuditelju kojeg smatra najpovoljnijim, odnosno ne prihvatiti niti jednu od zaprimljenih ponuda bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram ponuditelja ili trećih osoba.

Poslovni prostor daje se u zakup u zatečenom stanju. Radove na unutrašnjem uređenju i postavljanju opreme za obavljanje djelatnosti, budući će zakupnik moći izvršiti o svom trošku, bez prava na povrat ili priznanje uloženih sredstava. O svemu je potrebno obavijestiti Dubrovačku biskupiju i zatražiti prethodnu suglasnost za predviđene radove. Korisnik je dužan po raskidu ili završetku ugovora vratiti predmetni prostor u stanje predaje na korištenje, odnosno izvršene adaptacije ako je za isto ishodio suglasnost. Dogovorene stavke u Ugovoru i Biskupija i Zakupoprimac obvezuju se strogo poštivati tijekom cijelog trajanja Ugovora. Prije potpisivanja Ugovora Zakupoprimac treba platiti iznos tri zakupnine, koje se po isteku Ugovora vraćaju Zakupoprimcu, a u slučaju nepoštivanja odredbi Ugovora i njegovog raskida se ne vraćaju. Ako imate potrebu za drugačijom praksom i drugačije prijedloge molimo Vas da to već sada navedete i obrazložite u ovom obrascu.

Četiri su prostora za koje možete iskazati interes putem ovog oglasa.

 

 

 

 

 

 

 

1.    prostor površine 46,33 m2 na adresi Između Polača 7;

Do 31.12.2018. u zakupu ugostiteljskog obrta "PETICA". Daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.

Između PolačaIzmeđu Polača foto

 

 

2.    prostor površine 11,76 m2 na adresi Lučarica br. 2;

Do 30.11.2018. u zakupu trgovačkog obrta "ARTIŽAN". Prema potrebi, prostor može imati priključak za vodu. Daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.

LučaricaLučarica foto

 

 

3.    prostor površine 26,46 m2 na adresi Nikole Božidarevića br. 14;

Trenutno se koristi kao skladište. Prema potrebi, prostoru se može pripojiti WC. Daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.

Nikole BožidarevićaNikole Božidarevića foto

 

 

4.    prostor bruto površine 235,52 m2 (prizemlje i dva kata NACRT) na adresi Tupina Mlini;

Trenutno prazan. Prostor se može urediti za poslovno ili stambeno korištenje. Daje se u zakup na vrijeme od 10 godina. Zainteresirani za razgledavanje ovog prostora trebaju poslati upit s kontakt podatcima na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 20. studenoga 2018. do 15:00 sati, kada ćemo ih kontaktirati radi organizacije obilaska.

Tupina Mlini fotoTupina Mlini foto

 

 

Prostori od br. 2 do br. 4 ugovorno su slobodni za novi zakup od 1. prosinca 2018. godine.

 

 

POZIV za iskazivanje interesa za zakup poslovnih prostora možete preuzeti OVDJE .

 

 

OBRAZAC za iskazivanje interesa možete preuzeti OVDJE .

 

 

Molimo Vas da ispunjeni obrazac šaljete isključivo elektroničkim putem na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 26. studenoga 2018. godine. Nakon što primimo ispunjen obrazac dobit ćete potvrdu o zaprimljenoj prijavi najkasnije u roku 24 sata od zaprimanja vaše prijave.