Dubrovačka Biskupija

Iskazivanje interesa za ZAKUP poslovnog prostora 2019.

Dubrovačka biskupija s povezanim pravnim osobama, davanjem u zakup poslovnih prostora pokriva oko 25% troškova Biskupije (usp. Financijsko izvješće Dubrovačke biskupije 2017. ). Trenutno je slobodan jedan poslovni prostor za čiji zakup se može iskazati interes putem obrasca. Time, kao i prošle godine, želimo dobiti što jasniji i transparentniji uvid u stanje i poslovne mogućnosti potencijalnih zakupnika kao i namjeravanih djelatnosti. 

Temeljem pristiglih prijava Povjerenstvo Dubrovačke biskupije donijeti će odluku o potencijalnom zakupoprimcu za sljedeće razdoblje. Iako je visina zakupa bitna stavka, ona nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati. Zato vas molimo da što preciznije ispunite dolje priloženi obrazac. Dubrovačka biskupija štitit će privatnost vaših odgovora, a vi svojom prijavom jamčite istinitost podataka. Ako se naknadno pokaže da u ispunjavanju ovog obrasca niste naveli istinite podatke, vaša prijava bit će poništena, odnosno to će predstavljati razlog za raskid Ugovora.

Svi ponuditelji bit će obaviješteni elektroničkim putem o donesenoj odluci Povjerenstva Dubrovačke biskupije. Povjerenstvo nije vezano niti jednom od zaprimljenih ponuda te ima isključivo pravo donijeti odluku o ponuditelju kojeg smatra najpovoljnijim, odnosno ne prihvatiti niti jednu od zaprimljenih ponuda bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram ponuditelja ili trećih osoba.

Poslovni prostor daje se u zakup u zatečenom stanju. Radove na unutrašnjem uređenju i postavljanju opreme za obavljanje djelatnosti, budući će zakupnik moći izvršiti o svom trošku, bez prava na povrat ili priznanje uloženih sredstava. O svemu je potrebno obavijestiti Dubrovačku biskupiju i zatražiti prethodnu pisanu suglasnost za predviđene radove. Korisnik je dužan po raskidu ili završetku ugovora vratiti predmetni prostor u stanje predaje na korištenje, odnosno izvršene adaptacije ako je za isto ishodio suglasnost. Dogovorene stavke u Ugovoru i Biskupija i Zakupoprimac obvezuju se strogo poštivati tijekom cijelog trajanja Ugovora. Prve godine zakup se plaća za cijelu godinu unaprijed, a ostale četiri godine zakup se plaća mjesečno za tekući mjesec. Ugovor se sklapa na pet godina bez mogućnosti produljenja. Ako imate potrebu za drugačijom praksom i drugačije prijedloge molimo Vas da to već sada navedete i obrazložite u ovom obrascu.

Prostor za koji možete iskazati interes putem ovog oglasa je:

 

 

 

1.    prostor površine 12,91 m2 na adresi Lučarica br. 2;

Trenutno prazan. Daje se u zakup do 31. prosinca 2023. godine.

LučaricaLučarica foto

 

 

 

 

POZIV za iskazivanje interesa za zakup poslovnih prostora možete preuzeti OVDJE .

 

 

OBRAZAC za iskazivanje interesa možete preuzeti OVDJE .

 

 

Molimo Vas da ispunjeni obrazac šaljete isključivo elektroničkim putem na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 4. travnja 2019. godine. Nakon što primimo ispunjen obrazac dobit ćete potvrdu o zaprimljenoj prijavi u roku 24 sata od zaprimanja vaše prijave.