Dubrovačka Biskupija

Pridružite se klanjateljima Trajnog Euharistijskog Klanjanja u Dubrovniku

 

Uz prvu godišnjicu ustoličenja euharistijskog Isusa u crkvici sv. Josipa u Gradu, zajednica Trajnog euharistijskog klanjanja poziva sve one koji žele da im se pridruže i postanu klanjatelji i klanjateljice TEK-a u Dubrovačkoj biskupiji.


*  *  * 

 

Samo Bog zna koliko je skrivenih milosti sišlo na Crkvu, na nas i naše obitelji, po dušama koje se klanjaju Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Od blagdana Gospe Lurdske 2019. se svaki sat izmjenjuju klanjatelji, danju i noću, u tihoj adoraciji, moleći za potrebe Grada i svijeta, za osobne potrebe i na nakane oca Biskupa za potrebe Crkve. 

 

Neka se blagoslov širi, neka Svjetlo zauzima prostore. Želimo i molimo da svi ljudi dođu na Izvor. Ohrabrimo sve koji bi to mogli, da se pridruže djelu Trajnog Euharistijskog Klanjanja jednim satom u tjednu pred Gospodinom. Pred Živim Bogom koji se do kraja darovao i daruje, On koji umnaža i naše vrijeme i sve dovodi u red, tako da smo svjedoci kako se sve obveze mogu stići. Na raspolaganju smo jedni drugima za "zamjenu", a tu je i dežurni tim koordinatora koji su u pripravnosti i u svemu spremni pomoći.

 

Zato te pozivamo, dragi čitatelju, dragi prijatelju, ako već nisi da uzmeš udjela u ovom divnom Djelu TEK-a, jer te čekaju milosti koje je Gospodin pripravio samo za tebe!

 

I uvijek, Gospodinu slava i hvala!

 

Vaš TEK Dubrovačke biskupije