Dubrovačka Biskupija

Prijenosi misnih slavlja i pobožnosti na području Dubrovačke biskupije

 

Nakon početka relaksacija mjera vezanih uz pandemiju Covid-19 i mogućnosti da bar jedan dio vjernika sudjeluje na misnim slavljima u svojim župama i crkvama, neki od izravnih prijenosa putem medija će se i dalje nastaviti kako bi mogli sudjelovati oni koji ne mogu fizički dolaziti na mise jer spadaju ugrožene kategorije ili u savjesti osjećaju da ne mogu dolaziti.

 

*  *  *

 

Iz katedrale Gospe Velike u Dubrovniku nastavljaju se izravni online prijenosi nedjeljne mise u 10 sati. 

 

Prijenosi se mogu pratiti putem YouTube kanala Dubrovačke biskupije, mrežnih stranica Dubrovačke biskupije i Facebook profila biskupa Mate Uzinića.

 

Nedjeljnu misu u 10 sati i dalje će prenositi Libertas televizija. 

 

*

Župa Svih svetih u Blatu na otoku Korčuli u suradnji s Radio Blatom (92.0 mHz) prenosi putem frekvencije Radio Blata te na Facebook profilu župe izravno nedjeljnu misu iz župne crkve u 9 sati.

 

*

Župa sv. Petra i Pavla u Trpnju na poluotoku Pelješcu putem YouTube kanala Župni ured Trpanj svake večeri u 18.30 sati ima prijenos molitve krunice, a u 19.00 sati izravni prijenos misnog slavlja.

 

 

*  *  *

Javite nam (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) gdje još i u koje vrijeme imate neke direktne prijenose misa ili pobožnosti u Vašoj župi ili crkvi kako bi se i drugi mogli pridružiti. Hvala!