Dubrovačka Biskupija

Otvorene prijave za MLJETOVANJE 2020.

Otvorene prijave za MLJETOVANJE 2020.

 

Otvorene su prijave za „Mljetovanje 2020“, duhovno-edukativno-ekološki program za mlade od 20 do 35 godina na otoku Mljetu s naglaskom na ekologiji i na kršćanskim vrijednostima. Ponuđeno je šest termina, svaki termin tjedan dana, a ukupno može sudjelovati 300 mladih.

 

Predtermin od 19. do 25. srpnja predviđen je na one koji su već sudjelovali na Mljetovanju, a ostalih pet termina za nove sudionike. Svi termini započinju s programom u nedjelju popodne, tako da je potrebno doći na otok Mljet do 14 sati. Tri su mogućnosti dolaska, a o njima se može informirati na linku za PRIJAVE. Cijena povratne karte je 140 kn. Potrebno je kupiti kartu barem sat vremena ranije zbog čestih gužvi. U Polačama će organizatori pokupiti sudionike kombijem oko 11 sati i odvesti do Bobovišta, uvale u blizini Polača gdje se program odvija. Sudjelovanje na programu se ne plaća nego samo troškovi prehrane koji za tjedan dana iznose oko 400 kuna. Program završava ručkom u subotu.

 

Mljetovanje se održava u organizaciji udruge SKAC_DU (kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

 

Evo poziva organizatora:

 

„Guštaš šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom Mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te!“