Dubrovačka Biskupija

Radionica osnaživanja “Stres - (ne)željeni gost”

Radionica osnaživanja “Stres - (ne)željeni gost”

Radionica pod naslovom “(Ne)željeni gost-stres, radionica osnaživanja“ održana je u utorak 3. studenog u Saloči od zrcala Gradskih knjižnica u Dubrovniku. Radionicu su održale volonterke Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije Katarina Gjenero i Kate Tia Divizić.

 

U uvodnom dijelu radionice magistre psihologije Katarina Gjenero i Kate Tia Divizić su progovorile o tome kako je radionica namijenjena svima koji žele naučiti kako se efikasnije suočavati sa stresom, kako što bolje iskoristiti vlastite resurse i procijeniti na što možemo sami utjecati a što je izvan naše kontrole.

 

Nakon uvodnog dijela svi prisutni su sudjelovali u radionici koja je svakog osobno stavila u situaciju da procijeni koliko i kako se nosi s vlastitim stresom. Na kraju radionice volonterke Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije su se zahvalile svima na dolasku i najavile novi niz radionica slične tematike. Također su predstavile mogućnost za neku dodatnu pomoć da se prisutni ili njihovi prijatelji i bližnji također mogu obratiti na istu adresu u Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije.

 

Radionica je održana u sklopu niza događanja koje u Mjesecu hrvatske knjige organiziraju Dubrovačke knjižnice.

 

Jelica Gjenero

20 stres 01

20 stres 02

20 stres 02a

20 stres 03

20 stres 04w

20 stres 05