Dubrovačka Biskupija

Uz završetak školovanja u Biskupijskoj klasičnoj gimnaziji Ruđera Boškovića u Dubrovniku biskup dubrovački mons. Mate Uzinić uručit će ovogodišnjim maturantima svjedodžbe na svečanosti u školi u četvrtak, 27. lipnja u 19.30 sati.
Pročitaj više...
  U nedjelju, 30. lipnja dubrovački biskup mons. Mate Uzinić predslavit će u dubrovačkoj katedrali euharistijsko slavlje u 18 sati.   Na slavlju će sudjelovati članovi domova s kojima kroz različite radionice radi dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos. Oni će uz završetak ovogodišnjeg festivala „Sentimento“ zajednički izvesti nekoliko prigodnih pjesama…
Pročitaj više...
U župi sv. Ivana Krstitelja u Ponikvama, uz podjelu sakramenta krizme, u nedjelju, 30. lipnja dubrovački biskup mons. Mate Uzinić na misnom slavlju u 10 sati krstit će peto dijete u obitelji Vuletić.
Pročitaj više...
  Župa sv. Petra – Boninovo u Dubrovniku u subotu, 29. lipnja proslavlja svog nebeskog zaštitnika. Središnje misno slavlje na svetkovinu u 19 sati predvodit će dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.  
Pročitaj više...
Na svetkovinu Presvetog Srca Isusova u petak, 28. lipnja dubrovački biskup mons. Mate Uzinić predvodit će misno slavlje u 19 sati u crkvi sv. Ignacija u Dubrovniku.
Pročitaj više...