Dubrovačka Biskupija

  Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM) – pod geslom „Na slobodu pozvani“ (Gal 5,13) održat će se 26. i 27. travnja 2014. u Dubrovniku  u organizaciji Dubrovačke biskupije, U tu svrhu Organizacijski odbor SHKM - a raspisuje      NATJEČAJ za himnu SHKM - a. koji je otvoren od četvrtka 25.…
Pročitaj više...
U znaku križa s pročelja krstionice kneza Višeslava s početka IX stoljeća, slike blaženog Alojzija Stepinca zaštitnika Misije, zajedništva vjernika u vjeri i ljubavi te vidljive uskrsne radosti, Hrvatska Katolička Misija Goeteborg, u subotu 06. travnja 2013. godine, svečano je proslavila srebrni jubilej misništva svoga dušobrižnika don Ilije Janjića.  …
Pročitaj više...
S. Emila Maroš, članica Družbe sestara milosrdnica koja je više godina bila na službi u crkvi sv. Vlaha, govori u emisiji Dubrovačke televizije.
Pročitaj više...
Dr. fra Stipe Nosić, bivši gvardijan samostana Male braće u Dubrovniku, a sada provincijalni vikar, govori u emisiji Dubrovačke televizije.
Pročitaj više...
U emisji "Građani o gradu" govore don David Pahor, župnik pomoćnik u župi sv. Andrije na Pilama i član Neokatekumenskog puta, te dvojica pripadnika iste zajednice.
Pročitaj više...