Dubrovačka Biskupija

Zahvala Caritasa Sisačke biskupije

ilustracija ilustracija

 

Caritas Sisačke biskupije uputio je u vazmenom vremenu zahvalnicu Caritasu Dubrovačke biskupije na pomoći koju su dobili za stradalnike u potresu na Banovini.

 

“Zahvaljujemo Vam na svakom Vašem daru, novčanoj, materijalnoj i molitvenoj pomoći“, stoji u zahvalnici sisačkog Caritasa u kojoj se podsjeća kako su prošla već tri mjeseca od razornog potresa tijekom kojih se nastojalo što prije pomoći ljudima koji su stradali. Sva pomoć koju su dobivali puno im je značila u liječenju duhovnih i materijalnih rana koje je potres iza sebe ostavio.

 

„Još uvijek obilazimo ljude u potrebi koji su Vam zahvalni, zato ovim putem i u njihovo ime želimo Vam reći veliko hvala!“, ističe se u zahvalnici i napominje kako se za dobročinitelje i njihove potrebe moli jer postoji svijest „kako samo zajedno možemo nadvladati poteškoće koje su još pred nama.“

 

Zahvalnicu potpisuju biskup sisački Vlado Košić, ravnateljica Caritasa Sisačke biskupije Kristina Radić i predsjednica Povjerenstva za pomoć stradalima u potresu Sisačke biskupije s. Smilja Pera Čirko.

 

Podsjetimo, Caritas Dubrovačke biskupije odmah nakon potresa pokrenuo je akciju prikupljanja novčane pomoći stradalima u potresu na Banovini, a kao rezultat te akcije nedavno je uplaćeno 400.000,00 kn Caritasu Sisačke biskupije.

 

Caritas Dubrovačke biskupije potiče i dalje sugrađane da pomažu stradalnicima na Banovini. Svoj novčani prilog mogu uplaćivati na račun Caritasa Sisačke biskupije s naznakom „za stradale u potresu“: IBAN: HR1024070001100357106 (OTP Banka, Domovinskog rata 61, Split), SWIFT CODE: OTPVHR2X (za uplate iz inozemstva). Ili to mogu učiniti putem donacijskog telefona Hrvatskog Caritasa: 060 9010 (6,25kn, PDV uključen).

 

Caritas Dubrovačke biskupije