Dubrovačka Biskupija

PRIJAVITE SE Volonterska akcija "72 sata bez kompromisa" od 14. do 17. 10.

PRIJAVITE SE Volonterska akcija "72 sata bez kompromisa" od 14. do 17. 10.

 

Već sedmu godinu za redom u Dubrovniku se održava volonterska akcija "72 sata bez kompromisa", a ove godine to će biti od 14. do 17. listopada.

 

Riječ je o međunarodnom volonterskom projektu koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt je osmišljen i pokrenut u Njemačkoj među nekoliko kreativnih mladih koji su htjeli smisliti učinkoviti način na koji bi potaknuli svoje vršnjake na volontiranje i beskompromisno, bezuvjetno davanje drugima, posebno onima na marginama društva, diskriminiranima, siromašnima, potrebitima.

 

Vijeće za mlade i Caritas Dubrovačke biskupije u suradnji sa Studentskim katoličkim centrom Dubrovnik (SKAC_DU) nositelji su ovoga programa u našoj biskupiji.

 

Sve akcije će se odvijati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

 

 

Euharistijsko slavlje za završetak projekta održat će se u nedjelju 17. listopada u 18 sati u crkvi svetog Mihajla na Lapadu, a predvoditi će ga župnik don Robert Ćibarić. Nakon euharistijskog slavlja u crkvi će Klapa Kaše održati koncert.

 

Ove godine „72 sata bez kompromisa“ će se održati u Dubrovniku, Karlovcu, Križevcima, Krku, Metkoviću, Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Vukovaru, Zadru i Zagrebu. Sve volonterske akcije bit će podijeljene su u tri kategorije: socijalne, radne i ekološke.

 

 

 

Prijave (volontera) se primaju preko sljedeće stranice: http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera/prijava/4


Odgovore na česta pitanja mogu se dobiti ovdje: http://72sata.hr/?page_id=34


Sve o projektu može se pratiti na službenim stranicama: http://72sata.hr/


Facebook stranica projekta: https://www.facebook.com/72sata-bez-kompromisa-1389112648034840/

72 sata bez kompromisa-1w

 

 

21.koncert-kase-skac