Ispiši ovu stranicu

PRIJAVITE SE Volonterska akcija "72 sata bez kompromisa" od 14. do 17. 10.

  • Četvrtak, 07. listopada 2021 13:55
PRIJAVITE SE Volonterska akcija "72 sata bez kompromisa" od 14. do 17. 10.

 

Već sedmu godinu za redom u Dubrovniku se održava volonterska akcija "72 sata bez kompromisa", a ove godine to će biti od 14. do 17. listopada.

 

Riječ je o međunarodnom volonterskom projektu koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt je osmišljen i pokrenut u Njemačkoj među nekoliko kreativnih mladih koji su htjeli smisliti učinkoviti način na koji bi potaknuli svoje vršnjake na volontiranje i beskompromisno, bezuvjetno davanje drugima, posebno onima na marginama društva, diskriminiranima, siromašnima, potrebitima.

 

Vijeće za mlade i Caritas Dubrovačke biskupije u suradnji sa Studentskim katoličkim centrom Dubrovnik (SKAC_DU) nositelji su ovoga programa u našoj biskupiji.

 

Sve akcije će se odvijati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

 

 

Euharistijsko slavlje za završetak projekta održat će se u nedjelju 17. listopada u 18 sati u crkvi svetog Mihajla na Lapadu, a predvoditi će ga župnik don Robert Ćibarić. Nakon euharistijskog slavlja u crkvi će Klapa Kaše održati koncert.

 

Ove godine „72 sata bez kompromisa“ će se održati u Dubrovniku, Karlovcu, Križevcima, Krku, Metkoviću, Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Vukovaru, Zadru i Zagrebu. Sve volonterske akcije bit će podijeljene su u tri kategorije: socijalne, radne i ekološke.

 

 

 

Prijave (volontera) se primaju preko sljedeće stranice: http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera/prijava/4


Odgovore na česta pitanja mogu se dobiti ovdje: http://72sata.hr/?page_id=34


Sve o projektu može se pratiti na službenim stranicama: http://72sata.hr/


Facebook stranica projekta: https://www.facebook.com/72sata-bez-kompromisa-1389112648034840/

72 sata bez kompromisa-1w

 

 

21.koncert-kase-skac