Dubrovačka Biskupija

U Dječjem tjednu savjetnice iz Ureda pravobraniteljice posjetile i Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije

U Dječjem tjednu savjetnice iz Ureda pravobraniteljice posjetile i Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna 2021. savjetnice Ureda pravobraniteljice za djecu Lidija Petrović, mag. soc. rada i Davorka Osmak-Franjić, prof. psihologije boravile su u Dubrovniku te su, uz ostalo, obišle institucije koje se u svom radu bave djecom. Među ostalima posjetile su u srijedu 6. listopada i Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije.

 

S radom Obiteljskog savjetovališta upoznale su ih voditeljica savjetovališta Silvia Sokal Gojavić, klinička psihologinja te djelatnica Marijana Vekarić, pedagoginja i psihoterapeutkinja. Susretu je nazočila i zamjenica ravnateljice Caritasa Dubrovačke biskupije te voditeljica Skloništa za žrtve nasilja u obitelji ‘’Josipov dom’’ Marija Đurović. 

 

‘’Savjetnice pravobraniteljice za djecu ostale su na raspolaganju za konzultacije u bilo kojim budućim situacijama s kojima ćemo se susresti u našem radu, kako bismo i dalje radili za dobrobit i u najvećem interesu djece’’, kazala je o susretu voditeljica Obiteljskog savjetovališta Sokal Gojavić.

 

Caritas Dubrovačke biskupije

 

211006 OS savjetnice 01